Preguntes per al #congrésPSC

Desde ja fa bastant de temps tinc certes preguntes al cap que serien les que faria si tingués oportunitat de seure a la mateixa taula a tots els projectes i els líders dels projectes que es presenten al proper congrés del PSC. Per contextualitzar, són d’abans de les eleccions, van sorgir en una xerrada de Javi López a Òdena amb militants de la JSC Anoia i del PSC Òdena.

Aprofito, doncs, el meu blog per expressar-les.

Ha de ser el 20N una data homòloga al 15M però referint-nos exclusivament a la política i a les esquerres? Podem aprofitar les conclusions que traiem d’aquesta data per fer seure les nostres idees, dissenyar noves maneres de fer política, aprofitant tècniques d’escolta activa, buscant nous equilibris socials…

Com generar empatia social? Com generar noves confiances polítiques? Val la pena esforçar-se durant els propers anys en dissenyar un canvi a nivell territorial, institucional i social?

Hem de construir un únic relat polític multigeneracional? Hem de distingir maneres de fer i relats diferents segons la generació a la que ens dirigim?

Ens calen noves actituds, lluitar contra la falta d’ambició social i contra la manca de coratge en el lideratge. Hem de fer apostar a la ciutadana per uns polítics o per la Política?

20111201-084855.jpg

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s