De la perseverança + Clara


Foto: Clara i Pau, presa ja fa algun temps a Castelldefels.

Cancó que acompanya el text: Ellie Goulding – This Love (Will Be Your Downfall)

 

El camí per canviar les coses sempre, sempre és l’acció. No tota acció val per certificar l’arribada al canvi de les coses. Les accions violentes no valen. Per això s’ha de combatre el terrorisme, s’ha de combatre el frau, l’especulació i l’aprofitament.

Durant els darrers anys s’han combatut amb puny ferm les vies no vàlides. La passada setmana vam rebre amb un somriure a la boca i llàgrimes de record als ulls la declaració del cessament definitiu de l’activitat armada de la banda ETA. Aquesta declaració va ser l’agraïment de la democràcia al aleshores Ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, candidat socialista a la Presidència del Govern i proper President.

El frau té moltes cares, pot ser exercit de moltes formes. Una d’elles, la que avui per avui més em preocupa, és el frau social. Defraudar socialment als ciutadans i ciutadanes és trencar el model de l’estat del benestar, retallar els pressupostos en educació, sanitat i política social.

Però per combatre el frau cal molta força, molta empenta i, sobretot, ser perseverant. Perseverar en la lluita per aconseguir la justícia social més absoluta.

Ja saps, estimat lector, que perseverar vol dir aconseguir els teus objectius. Perseverar vol dir estimar. Estimar vol dir lluitar. I si lluites, pots perdre, però si no lluites, estas perdut.

Jo estaria perdut en el camí de la vida sense ella. Estaria completament fora de la batalla perquè ja m’hauria rendit infinites vegades de no ser per ella. Ella no només em dona la força de viure, si no que em força a seguir vivint, a seguir lluitant, a seguir perdent però, al final, poder guanyar.Anuncios

Un comentario en “De la perseverança + Clara

  1. Ostres Pau, vas escriure aquesta entrada fa gairebé un mes… però avui, fins i tot, té més sentit q aleshores!
    Felicitats!!!! per escriure tan bé, per voler lluitar, per ser actiu i perseverant

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s