El temps, el tot + Javi Garcìa

Salut!
Soc irregular, però quan escric és que tinc motivació de fer-ho.
M’agradaria parlar del temps. El temps que corre actualment, el temps que va contrarrellotge, la velocitat a la que últimament el temps fa canviar les coses.
El 2011 és un any com cap altre. Ja no soc qui era al 2010 perqué he decidit ser el Pau que toca, i això m’ha reportat moltes coses. Però no vull parlar dels meus canvis. Vull parlar de tots en general.
Canvia el panorama de la política catalana, ara toca fer oposició, crítica i construcció del discurs d’alternativa a la dreta al Govern. Toca treure al carrer el discurs de les polítiques locals progressistes, el recolzament a la ciutat, a la vida de la ciutat i a la gent de la ciutat. Toca fer un exercici de pedagogia per aprendre a treballar amb les noves responsabilitats. Toca anar contrarrellotge.

Toca, també, compartir aquest any amb una gent que també hi serà l’any vinent, i hi serà sempre. I és per això que toca fer pinya, pensar coses junts, treballar tots i no cansar-se mai.

Vull que tots conegueu a la meva gent. Als que m’ajuden a viure i a seguir fent política, a seguir treballant i suant per a tothom i, sobretot, per a un projecte.

El Manu, l’Álex, l’Ángel, la Lidia, la Olga, el Cristian, el Cristóbal, el Pere, la Jordina, la Raquel, la Laura, el Jordi, la Elena, el David, el Rafa, el Jordi, l’Andreu, el Jonatan, el Victor, el Nathan, l’Eloi, l’Adriana, el Mario, la Cèlia, el Gonzi, l’Oriol, el Portals,… Tothom…

Però també el Javi. El jove ilusionat en ser l’altaveu de la seva ciutat, en menjar-se el món, en treballar i no dormir, en fer la seva pels demés, sempre pensant en tothom i deixant-se ell com a últim, perquè estima la seva gent, la seva Cris, els seus amics i els seus companys com a la seva família. Tots n’hem d’aprendre.

Ara, a treballar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s