Nova etapa, nou camí, nous reptes, Viladecans

La base del grup està en l'unió i la cohesióAquesta setmana he fet un canvi brutal en la meva quotidianitat. M’he marcat un ritme de vida diferent, amb un canvi d’objectius, deixant de banda moltes coses, sacrificant-ne vàries, però el que és més important, acceptant-ho amb filosofia.

Una de les coses que he decidit canviar, però no abandonar, és la meva agrupació local de Joventuts. He fet un canvi en la meva dedicació, que a més és fàcil degut a la nova responsabilitat que allà hi tinc, però no m’allunyo. A la agrupació de Viladecans de JSC comencem una nova etapa, endegant nous projectes i reformulant-ne de vells. Una nova comissió executiva que encapçala Manu Reyes, un polític jove, compromés i més actiu que qualsevol dels que conec. Uns nous objectius, marcats pel nou equip que rodeja al Manu. Unes noves prioritats, i unes noves actuacions.

En faig un breu resum. La Joventut Socialista de Viladecans es marca en un horitzó no gaire llunyà ni utòpic poder ser totalment transparents, cohesionats, amb sinèrgies, com deia ahir el Pere, i amb col·laboracions que ajudin a fer del progressisme i del socialisme la via de consecució d’objectius pels joves de la ciutat. Jo m’encarrego de la Política 2.0. Un 2.0 que servirà per fer de l’agrupació de Viladecans la líder dins de tota l’organització de nivell nacional i referència per altres entitats i organitzacions, sobretot la germana PSC. Un projecte d’acció política a la xarxa on es treballin coses com el discurs, la cohesió i la transparència. Per això hem creat una agrupació virtual a la que tota la militància de Viladecans tindrà accès i podrà fer de la JSC Viladecans casa seva.

L’orgull de ser d’esquerres, i de tenir gent com el Manu, l’Àlex, la Lídia, el Cristian, l’Olga i, sobretot l’Àngel, amb qui ara treballaré sobretot per la seva feina de Comunicació, al voltant és que no ens volem amagar de res, i que l’únic que volem es fer de la nostra ciutat un món millor.

 

P.D: Un dels punts de les propostes electorals de la Joventut Socialista de Viladecans a les passades eleccions municipals era la reforma de la masia de Can Xic per fer-ne d’ella un centre juvenil de referència, que fos un element de ciutat totalment integrat i totalment obert i transparent.

Doncs he de dir que desde aqui escrir, desde un dels ordinadors de la Sala Mac d’aquest espai que, com tota la ciutat, és referència a Catalunya i Espanya.

 

Salut!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s