Debat sense embuts

Un debat obert, plural, constructiu i propositiu, net i crític, clar i raonat.

Ara que ja hem començat el 2011 és el moment de fer la mirada per sobre del calendari i adonar-nos que l’any passarà ràpid. Tenim la primera cita a les urnes al maig, a les eleccions municipals, on haurem de demostrar que el socialisme a Catalunya es dedica més a la gent per via de les administracions properes, les de peu de carrer que no desde la Plaça Sant Jaume. No dic que no s’hagi fet bé a la Generalitat, ans al contrari, s’ha fet més del que està sent valorat, s’ha progressat sobremanera. I si no s’haguessin fet polítiques atrevides ara mateix Mas i el seu govern no haurien tirat enrere el Programa de Seguretat contra la Violència Masclista.

 

Tornant al que és cabdal ara, les eleccions municipals arriben i són les que hauràn de dibuixar el nou mapa polític nacional, i els socialistes farem la feina que toqui per a que no es repeteixi l’escena derrotadora de TV3 a la nit electoral del 28N, on va a aparèixer una Catalunya totalment blava.

 

La feina feta als municipis ens avala, demostra que el progrés és possible no només si tira de les regnes la Generalitat, si no si s’empeny poc a poc desde els municipis.

 

Així doncs un cop passada la cita del futur del País, anirem cap a la cita del futur del partit. Un partit marcat per la pluralitat, per les veus discordants però els projectes convergents, per la suor dipositada als carrers, per les hores sacrificades per un progrés. El futur comença ara, i el debat ajuda al futur. Així que, per via d’un debat sense embuts però amb respecte, sense ànims de pujar sobre de ningú ni de res, toca dibuixar el futur, toca començar a pintar sobre el cel.

 

Salut i socialisme.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s