El temps i Quim Nadal

Segueixo amb la meva finestra vermella.

El arco iris es la cinta que se pone la naturaleza después de haberse lavado la cabeza.

Un dia plujós, avui. Durant el dia ha fet un fred d’aquells que et glaça l’ànima, et congela el somriure i t’ajuda a rescatar del fosc pou dels sentiments negatius aquells neguits als que el Sol i la calor mai s’haurien atrevit a donar llum. En Quim Nadal, prou conegut per tots, ja ho ha dit bé, aquest matí, això:

Els tolls d’aigua al carrer davant de casa es mouen amb les gotes persistents que hi cauen.Plou i ha plogut tota la nit.nou dia i nou repte.

És ben cert que comença una nova etapa, un nou repte. Un nou repte per a tots els socialistes catalans, que estarem representats al Parlament pels millors Diputats i Diputades que el Partit dels Socialistes de Catalunya pot tenir, i aquests estaran encapçalats pel nou Cap de l’Oposició, Joaquim Nadal, per a mi un polític venerable i admirable. Encara no he tingut l’opció de coneixe’l personalment, però per a mi ja és, com ja ho era abans, fidel representant de les meves idees, de les meves conviccions i dels projectes amb els que m’identifico.

 

A las doce, las manillas del reloj presentan armas.

Avui en Felip Puig ja té un punt negatiu. I només duen dos dies sent el futur govern de Catalunya. Avui, el Concert econòmic ja no és bo per a Catalunya. Avui ja no volen continuar amb un dels punts estrella del programa al que els i les catalanes han votat per a que obtinguessin els seixanta-dos diputats. Olé. Em trec el barret.

 

Al sentarnos al borde de la cama somos presidiarios reflexionando en su condena.

Els i les socialistes de Catalunya ja vàrem despertar el proppassat diumenge a la nit quan els resultats auguraven canvis. Tot un grup de socialistes, de moral activa i enginy despert s’està començant a moure per tal de no permetre que Catalunya, país encara respectable a Europa, no caigui en desgràcia. Veurem a veure què. I que sapigueu que aquest grup de socialistes és la totalitat de la militància del partit, que ja comença a pensar en què fan aquí, per a que han vingut i si volen o no deixar-se la pell en l’oposició. Jo he decidit que si, i tu?Joaquim Nadal, President del Grup Parlamentari del PSC

 

 

Cançó del dia. Enrique Urquijo Y Los Problemas – Aunque Tu No Lo Sepas

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s